H.CARE
Noua linie de produse capilare este formulata in mod specific pentru ingrijirea intensa a parului natural, fragil sau deteriorat. Fiecare tratament de infrumusetare pe baza de principii evocatoare a frumusetii sublime, rafinate si elegante, se adapteaza fiecarui tip de par. Produsele de inalta calitate Coiffance au puterea de a revela frumusete...
Noua linie de produse capilare este formulata in mod specific pentru ingrijirea intensa a parului natural, fragil sau deteriorat. Fiecare tratament de infrumusetare pe baza de principii evocatoare a frumusetii sublime, rafinate si elegante, se adapteaza fiecarui tip de par. Produsele de inalta calitate Coiffance au puterea de a revela frumusetea capilara, aproape de perfectiune.
More

H.CARE There are no products in this category.

Subcategories

 • H.CARE Color
  O gama de tratamente pe baza de extracte de Quinoa si Ambra, care pastreaza stralucirea unei culori vibrante.
 • H.CARE Nutri Plus
  Uleiul de Babassu si proteinele din matase imbogatesc aceasta gama care are proprietati nutrtive si reda vitalitatea parului chiar si celui mai uscat si fragilizat.
 • H.CARE Repair
  O gama de produse bogata in proteine de Casmir pentru parul fragil, in cautarea reinnoirii. O calitate admirabila, o stralucire originala si o aparenta naturala.
 • H.CARE Specific
  O gama special conceputa pentru a satiface exigentele particulare ale coaforilor din zilele noastre si pentru a se adapta nevoilor cotidiene ale femeii moderne.
 • H.CARE Daily C.
  Gama contine multa delicatete si simplitate, cu produse adaptate parului natural.
 • H CARE SUN PROTECT
  O gama de protectie solar